Menü

28 Kasım 2010

Closelyfashion ve Neslihan Sanat Evi İşbirliğiyle 4 kişiye hediye...






neslisanatevi'nin Pasajı Hakkında
Pasaj.com, sadece el yapımı ürünlerin alınıp satılabildiği bir e-ticaret sitesidir. E-ticaret alanında farklı bir kulvar yaratmayı hedefleyen Pasaj.com, özelikle Türk internet kullanıcısının ihtiyaçlarından esinlenerek tasarlanmış bir projedir.
Endişe bulutlarının üzerinden hiç eksik olmadığı e-ticaret sektörü, el sanatları ile uğraşan kullanıcı kitlesine çok uzak durmaktadır. Oysa, el emeği göz nuru ürünlerini kendilerine uygun bir pazar bulamadıkları için evlerinde saklamak zorunda kalan geniş bir kesim mevcuttur. İşte, ‘Pasaj.com’ aranılan bu pazarın yeni adı olmak üzere yola çıkmıştır.
Amacımız el sanatı meraklılarının yollarının kesişeceği bir platform yaratmak ve üyelerimize kolaylıkla alış-veriş yapabilecekleri pasajların anahtarlarını teslim etmektir.
Böylece, el sanatları ile uğraşan ve becerilerini kazanca çevirmek isteyen seçkin bir kitle ‘pasaj.com’da biraraya gelecektir. Pasaj.com, geniş ürün yelpazesi ve aynı dili konuşan kullanıcı kitlesi ile başarı hikayeleri yaratmaya aday bir sitedir. Kullanıcılarına etkili bir pazarlamacı, etkin bir satıcı, başarılı bir patron olma fırsatı sunacak olan Pasaj.com, el sanatı tutkunlarının gözde mekanı olacaktır.
Pasaj.com’da, bir pasaj sahibi olmak oldukça kolay ve hızlıdır. Her kullanıcı kendi pasajına sadece bir kaç dakika içerisinde sahip olabilir ve anında kendi vitrinini yaratabilir. Hatta bir anda kullanıcı adını içeren bir iş yeri adresi edinebilir. (http://kullanıcıadı.pasaj.com) Yani ‘Pasaj.com’da bir pasajınız varsa, başarı hikayeniz başlıyor demektir.
Gelelim kampanya ya;
yukarda görselini gördüğünüz ürünlerden birine sahip olmak için buyrun tıklayın;
http://closelyfashion.blogspot.com/2010/11/closelyfashion-ve-neslihan-sanat-evi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder