Menü

18 Temmuz 2011

POWER BALANCE performans teknolojisi...


Power Balance Bileklik HAKKINDA

POWER BALANCE tasinabilir hologram teknolojisi, hücresel seviyede vücudun bio-elektrik alanına uygun frekanslardan olusmaktadır.
Akupunktur ve akupressure'da oldugu gibi EFX ürünleride vücudun stratejik enerji noktalarına etki eder ve enerjinin vücuda ana kanallardan akışını destekler.

Bilekliğin içindeki Hologram sayesinde vucudunuza, denge - güç - esneklik kazandırır. Vücudunuzun enerjisini düzenleyerek , statik hale getirir.
İllaki bileğinize takmanıza gerek yok. Vücudunuza 1 metre yakında olması yeterlidir. Dünya da birçok spor dalında ve günlük yaşamda kullanılmaya başlanmıştır.
Hologram içerisine negatif iyon yüklüdür. Negatif iyon doğada var olan bir elementtir. Yapılan araştırmalar,insanların yeteri kadar,sağlıklı ve vucutlarındaki atıl olan enerjiyi maxsimum seviyede kullanmaları ve daha temiz hava solumaları için, cm3 alanda en az 1500 negatif iyon yoğunluğunun bulunması gerektiğini ortaya çıkarmıştır. Artan hava kirliliği, ve elektromanyetik cihazların yaydığı zararlı ışın ve sinyaller yüzünden negatif iyonlar büyük şehirlerde yeteri kadar bulunmamaktadır.
Avrupa,Amerika ve uzak doğuda insanlar her geçen gün biraz daha,gençleşmek için haftada bir 1-2 saatlik,3 ya da 4 kür halinde uygulanan ve bedeli her seans için birkaç yüz dolarla ifade edilen negatif iyon kürü yapmaktadırlar. Bu bileklik sayesinde gün içerisinde harcadığınız enerjinizi, dengenizi ve vucut esnekliğinizi , yorulmadan maxsimum seviyede kullanacaksınız ve elektornik cihazların yaydıgı negatif unsanlardan korunup, açık bir bilince sahip olacakasınız.Erken kalkamama probleminiz ortandan tamamen kalkacaktır.

Türkiye'de ve Dünyada Hangi Ünlüler Power Balance Kullanıyor ? 

    Dünyada ve Türkiye'de bir çok porofesyonel sporcu ve ünlü tarafından kullanılan Power Balance enerji ve denge bilekliği yararları kanıtlanmıştır.  Victoria Beckham, Robert De Niro, Gerard Butler, Demi Moore, Larry King, Puff Daddy, Leonardo Dicaprio Türkiyede Kullanan Ünlüler ; Beşiktaşlı Guti , Hidayet Türkoğlu, Hakan Şükür, Demet Akalın, Sergen Yalçın, Pınar Altuğ, Pascal Nouma ,Survivor Birincisi Derya Büyükuncu ve bir çok ünlü..

Vee tabii artık ben:)Siz de benim gibi merak edenlerdenseniz hiç durmayın bence biran evvel http://www.powerbalance.tk/index.htm ziyaret edin derim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder