Menü

05 Eylül 2011

doakozmetik krem hediye ediyor..


DOA KOZMETİK

Denizada Kozmetik firması 2010 yılında doğal kozmetik   üretimi yapmak üzere Ankara’da faliyetine başladı yapılan araştırma ve çalışmalar DOA ürünlerini açığa çıkardı. DOA markası, kendi alanlarında uzman kişilerin bir araya gelmesiyle doğaya ve insana katkı sunmak adına oluşturulmuştur. DOA’nın fiyat politikası ve erişebilirlik ilkesinin kaynağı bu birlikteliktir.

ERİŞEBİLİRLİK:
Günümüzde hızla artan nüfus beraberinde mal ve hizmet talebini arttırmıştır. Artan taleple birlikte, ürünler en ucuz hammaddeler ve kolay tekniklerle üretilmeye başlanmıştır. Ucuz ve kimyasal hammaddelerle üretilen ürünlerin insan sağlığına olumsuz etkisini bilen tüketiciler doğal hammaddelerle üretilen ürünleri tercih etmeye başladıkça, doğal ve organik pazarlar doğdu. Çoğu zaman doğallıkla bile alakası bulunmayan ürünler bu pazar ve pazarlama kanallarında, normalin 5 misli fiyatına satılmaya başlamıştır.
DOA ailesi olarak bizler, en doğal metotlarla ürettiğimiz ürünlerimizi en ucuz fiyatlarla size sunmaktayız. Doğal ve sağlığa yararlı ürünlerimize, sadece satın alım gücü yüksek kesimlerin değil, her toplumsal kesimden insanın ulaşmasını hedeflemekteyiz Denizada Kozmetik, ürünlerinde insan ve çevreye zararlı hammaddeleri kullanmamaktadır. Doğal ve yenilenebilir kaynaklardan temin edilen hammadde ve ambalajlarıyla, insana ve çevreye minimum zarar felsefesiyle üretimini gerçekleştirmektedir.
Bu amaç doğrultusunda:
DOA ürünleri, doğal bitki yağları, meyve özleri ve esansları kullanılarak, mümkün olan en doğal malzeme ve el işçiliği ile üretilmektedir.
DOA ürünlerinde zararlı hiçbir kimyasal madde kullanılmaz.
DOA başta bitkisel sabun, şampuan, katı parfüm ve krem çeşitleri olmak üzere yüzlerce farklı ürünle size ve sevdiklerinize doğanın tazelik ve canlılığını aktararak, sizleri doğadan gelen güzellikle tanıştırmayı hedeflemektedir.
DOA ürünleri, ev ekonomisine katkı sunulabilmesi amacıyla, evlerde ev hanımları tarafından paketlenmektedir.
DOA ürünleri çevreye gösterdiği duyarlılığı, dünyamızı paylaştığımız diğer canlılara karşı da göstermektedir, ürünlerimizde trans ve hayvansal yağlar kullanılmamaktadır. DOA ayrıca seçim hakkı bulunmayan hayvanlar üzerinde yapılan kozmetik araştırmalarına da karşıdır.
DOA ailesi, kendi gösterdiği çevre duyarlılığını, siz sayın kullanıcılarından da beklemektedir, duyarlılığınızı maksimum geri dönüştürülebilir malzemeyle üretilen boş ürün ambalajlarımızı çöp yerine geri dönüşüm noktalarına bırakarak, gösterebilirsiniz.


Kampanyaya gelince..
Katılan Herkese Krem Hediye..!



katılım için buyrun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder