Menü

02 Aralık 2011

necron..

Necron ürün gamında yer alan tüm sistemler yarı mamul olarak halen Çin Halk Cumhuriyeti ve Taiwan'da iki ayrı fabrikada, ödün vermediğimiz kalite anlayışı ile güncel üretim yöntemleri ve en ileri teknoloji kullanılarak oluşturulmaktadır.

Bu fabrikalardaki yarı mamul üretim süreci düzenli olarak Türk Mühendisler tarafından denetlenmekte ve onay verilmeyen yarı mamulün üretimine olanak tanınmamakta...dır. Tüm bu yarı mamullerin montajı Türkiye'de tamamlanarak bitmiş ürüne dönüştürülmekte ve gerekli testler yapıldıktan sonra üretim süreci sonuçlanmış ve müşteriye teslim edilmek üzere hazır hale getirilmiş olmaktadır.

Bilindiği üzere Kesintisiz Güç Kaynağı diğer tüm sanayi ürünleri gibi çeşitli bileşenlerden oluşmakta ve bu bileşenler kendi başlarına birer ürün niteliği taşımaktadırlar. Üretimin yapıldığı fabrikalarımızda yarı-mamül testleri, akü kapasite testleri, PCB testleri, mekanik dayanıklılık testleri, izolasyon testleri ve elektromanyetik testler detaylı bir şekilde yapılmaktadır.

Bitmiş ürün ise başlı başına bir ürün niteliği taşıdığı için ayrıca detaylı fonksiyonel testlere tabi tutulmaktadır. Kalitemiz çeşitli kalite kuruluşları tarafından belgelenmiş ve standart haline getirilmiştir.
http://necron.com.tr/TR/Default.aspx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder