Menü

17 Haziran 2012

Markozi.com Kozmetik O'nunla Farklı..



Kendileriyle yeni tanışma imkanı bulduğum Markozi sıcak samimi yaklaşımları ile başarının asla tesadüf olmadığının karşılıklı uyumlu iletişimle herşeyin çok daha kolay ve kaliteli şekilde yüyüyeceğinin farkında yaklaşımlarıyla bir blog sahibi ve herşeyden önemlisi bir tüketici olarak benim takdirimi kazanmış bir internet sitesi.Onlar hakkında kişisel fikrimin dışında kaleme almak istediklerimi kendileri sitelerinde öyle güzel ifade etmişler ki noktasına virgülüne dokunmadan yayınlamadan geçemedim.Sizler de okuyunca ve siteyi ziyaret edince eminim bana hak vereceksiniz.Buyrun;


Markozi; kişisel bakım, kozmetik ve sağlık ürünlerine tek bir çatı altında özel indirimlerle ulaşmak isteyen tüketicilerin talepleri sonucu doğdu.

Vichy, Murad, La Roche Posay, Avene, Chicco ve daha birçok markayı bir araya getiren Markozi, temsilciliğini yaptığı dünyaca ünlü markaların ürünlerini sizlere bir arada ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyor.

İnternette alışveriş hizmeti vermek için gerekli tüm güvenlik gereksinimlerini azami düzeyde sağlayan Markozi, Ücretsiz Kargo ve Jet Gönderi seçenekleriyle de büyük takdir topladı. Siparişleri göndermekte kullanılan kargo ambalajları; siparişi verilen ürünleri sağlıklı, temiz ve deforme olmamış bir şekilde sahibine ulaştırmak için özel olarak tasarlandı.

Markozi deposunda özelliklerine göre ayrı alanlardaki son derece sağlıklı ortamlarda muhafaza edilen ürünler kesintisiz müşteri memnuniyeti anlayışının bir parçası olarak gelişmiş stok takip programlarıyla sürekli kontrol altında tutulmakta.

Sürekli büyüyen müşteri hizmetleri kadrosu, web sitesi ziyaretçilerine ve müşterilerine kozmetik ve kişisel bakım ile ilgili tüm konular yanında sipariş süreçlerinde de baştan sona danışmanlık ediyor. Markozi'nin müşteri hizmetleri alanındaki uzman personeli, kişisel bakımına özen gösteren kozmetik kullanıcılarına daha fazla yardımcı olabilmek için sürekli ürün ve hizmet içi eğitimlerden geçiriliyor.

Markozi ile keyifli alışverişler!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder