Menü

05 Ekim 2012

DORE ÇORAP, SONBAHAR-KIŞ SEZONUNA ‘MERHABA’ DEDİ




Çorapta sayısız alternatif
Dore Çorap’ın yeni koleksiyonunda…

Çorap sektöründe tam 45 yıldır birçok ilke imza atan Dore Çorap, 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nu beğeniye sundu. İçerisinde sayısız model ve renk seçeneği barındıran koleksiyonda yok yok… Mikro, opak ve saten çoraplardan rengarenk taytlara ve tozluklara kadar pek çok alternatif Dore Çorap’ın yeni koleksiyonunda sizleri bekliyor.

 

 


Dore Çorap’ın 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyon’u her türlü zevke hitap ediyor. Saten 70 ve 120 ile Mikro 40 ve 70 külotlu çoraplar siyah, gri, kahve gibi klasik renklerin yanında mevsime inat cıvıl cıvıl renklerle de karşımıza çıkıyor. Rahatlığı ve tarzımıza kattığı havayla vazgeçilmezimiz haline gelen taytlar Dore Çorap’ın yeni koleksiyonunda geniş yer buluyor. Farklı tişört ve bluzlarla sayısız kombin yapabileceğiniz Dore Çorap taytlarda bileği düz olanlar size modern bir hava katarken, bileği dantelli taytlar şıklığınızı tamamlayacak. Koleksiyondaki Dore leopar desenli tayt ise tarzıyla fark yaratmak isteyenler için ideal…




Bu sene de çok moda olan tozluklar Dore Çorap koleksiyonundaki yerini aldı. Farklı renklerde Dore Çorap ponponlu yün tozluklarla bir yandan sıcaklığın ve rahatlığın keyfini sürerken diğer yandan trendy bir görünüme kavuşacaksınız. Dolabımızın olmazsa olmazları ince çoraplar ve fileler de koleksiyonda yer alan alternatiflerden birkaçı.
 


Dore Çorap, yeni koleksiyonunda minik kızları da unutmadı. Kalp, harf, puantiye, kelebek, çiçek desenli mikro ve opak külotlu çoraplar tam da süslü kızların zevklerine uygun… Kızıyla bir örnek giyinmeyi seven anneler için Dore Çorap’ın çocuk taytları sevimli bir alternatif olabilir. 



Dore Çorap’ın 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’na göz atmak ve online alışveriş yapmak için www.dorecorap.comadresine ulaşmanız yeterli…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder