Menü

21 Mart 2013

GARANTİ OFİS KIRTASİYE






Binlerce çeşit ürünü düşük fiyata sunan Garanti Ofis'te işyerinizin tüm ihtiyaçlarını kolaylıkla temin ve tedarik edebilirsiz.



Kırtasiye, alanında yüksek standartlarda bir alışveriş ortamı sağlayan Garanti OfisLeitzEsselte3MScotchRotring,DymoMasPrittPelikanUhuMapedOpsLegamasterUni-BallBicFaber CastellTombowStabiloPilotXerox,NavigatorCopier BondCasioSarffDahleDoğadan, NescafeBalküpüLiptonÇaykurCappyPınarMarathonAir Wick   gibi çoğu uluslar arası olan ikiyüz markanın ellibinden fazla ürün çeşidini aynı çatı altında toplamıştır. Garanti Ofis Kurumsal, ölçeği yada ihtiyacı ne olursa  olsun tüm kurum ve kuruluşlara geniş ürün yelpazesiyle, modern ve yenilikçi çözümler sunmaktadır.

Garanti Ofis Kurumsal hizmetiyle; işletmenizin, kırtasiyegıdatemizlikambalajarşiv ve depolama gibi farklı ürün gurubu ihtiyaçlarınızı hızlı ve etkin biçimde, tüketici ihtiyaç ve beğenisini göz önünde tutarak sağlamaktadır.







Ofisinizde ihtiyaç duyduğunuz tüm temizlik malzemelerini, temizlik bezinden sıvı sabuna, viledadan deterjana kadar, marka farkı gözetmeksizin firmamızdan temin edebilirsiniz.




Ofisinizde ihtiyaç duyduğunuz tüm gıda ürünlerini, kahveden çaya, şekerden tatlandırıcıya kadar, firmamızdan 
temin edebilirsiniz.
Garanti Ofis Kırtasiye'nin sağladığı kolaylıklar;

Uzaktan Sipariş
İster e-mail, ister telefon, isterseniz de faks yolu ile sipariş verebilirsiniz.


Ürün Tedarik
Siz kendi işinizle ilgilenirken siparişlerinizi biz sizin adınıza hazırlar, hatta
 odanıza kadar getiririz.


Nakliye
Siparişini verdiğiniz ürünlerin tamamını, kapınıza kadar kendi araçlarımızla (İstanbul içi) sevkini sağlayor ve hiçbir ücret talep etmiyoruz.

Ödeme
Havale, Kredi Kartı, kapıdan ödeme veya vadesini sizin belirleyeceğiniz esnek ödeme çözümlerimizle, size kolaylık sağlıyoruz.
                                                    GARANTİ OFFICE SORE

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder