Menü

04 Aralık 2013

2013'e Veda Etkinliğimiz'den Unutulmaz Kesitler-5


Raen zaten kullandığım ürünleri içeren bir marka dolayısıyla yakından tanıyor ve takip ediyorum.Etkinliğimizde olmaları beni bir kat daha fazla mutlu etti.Çekilişli sponsorlarımızdandı dolayısıyla sevgili Nihan kazandığında öyle bir dans ettiki görülmeye değerdi doğrusu sen çok yaşa emi arkadaşım,neşen daim olsun:)


Flormar bize rengarenk kitlerinden gönderdi .Hele ojelerinin renkleri birbirinden şahaneydi teşekkürler Flormar renklerinizle renk kattınız..



Sabun Perisi pembe beyaz renklerden oluşan şık sunumlu sabunlarıyla etkinliğimize sponsor oldu .Hepsi birbirinden değişik şekillerdeydi ve hangisi daha güzel karar vermek imkansızdı


İnanır Group bize City Beauty çek yolladı.Teşekkürlerimizle..


Unilever bize harika sepetlerden yolladılar.İçindeki kadar dışıda mutlu edecek türden hediyeleri için kendilerine sonsuz teşekkürler..



Modapik benim dayanamadığım tek renk olan pembe kutularıyla çok albeniliydi :)Miniklerimizin uğurlu elleriyle çekiliş....



Turuncu Kasa 100 tl alışveriş çekiyle 1 Bloggerimizi sevindirdi.Unutursam çok üzülürdümmmm..

Afilli Kitap katılan tüm bloggerlerimizin maillerine indirim çeki tanımlayacağını belirtti..

Tereson hediyeleriyle aramızdaydı..


Vee otacı :)



Ufak muzurluklarımız olmadan olur mu:)


Cyrene çok merak ettiğim denemek için sabırsızlandığım şampuanlar hediye etti ki bizeee:)




Rengarenk birbirinden farklı ürün çeşitini hediyelerine de yansıtmış Keramika cıvıl cıvıl ürünleri blog yazarlarımıza sağ salim hediye ettik mutluyduk:)








Villegrup şahane sabunlarıyla başımızı döndürdü .Koklamak mı kullanmak mı arada kaldım:)


Veee mutlu son,saatler nasıl geçti biz etkinliği düzenleyen arkadaşlarımla anlamadık .Umarım tüm katılan blog yazarı arkadaşlarımda benimle aynı duyguları hissediyordur.


Yol arkadaşlarım sevgili Yasemin sevgili Pınar aynı amaç için yani güzel paylaşımlar için bir yola çıktık zorluydu,yorucuydu ama çok keyifliydi.İlk önce sizlere teşekkür etmek istedim.Bu arada etkinliğimizin kahramanı sevgili Nihan'a fotoğraflarımızı hiç of demeden çektiği bu anları ölümsüzleştirdiği için teşekkür ederim.Sponsorlarımıza sonsuz teşekkürler.Katılımcı blog yazarı arkadaşlarımıza heyecanımızı paylaşıp hatalarımızda bizi motive edip en az bizim kadar hevesli ve gayretli oldukları için çok teşekkür ederim.İlerleyen günlerde yine aynı coşkuyla birarada olmak dileğiyle...





















































1 yorum:

  1. cnm benim harikaydı herşey :) eee öyle bir ortamda da çılgınlık yapmadan olmaz di mi? :)) çok öpüyorum cnm neşe dolu günlerimiz hep birlikte olsun inş :)

    YanıtlaSil