Menü

22 Aralık 2013

BİODER ile tüylerimiz azaltıyoruz BİOXCİN ile saçlarımızı koruyoruz :)


   Nasıl yaman bir çelişki ise saçlarımıza gözümüz gibi bakarız onlar bizi acımasızca      terkederken,istenmeyen tüyler bir türlü azalmak bilmez:)
 B'IOTA Laboratuvarları tam da bu sorunlarımıza etkin ve uzun vadeli çözümler üretiyor .En son teknolojiyi doğanın sunduğu farklı bitkileri sentezleyerek biraraya getiriyor.Ve bu ürünleri  eczaneden markete ,zincir mağazalardan parfümeriye kadar bir çok noktada biz tüketiciyle buluşturuyor.

 Son 3 yıldır tiroit ve hormon tedavilerimin de etkileriyle çok ciddi anlamda saç dökülme sorunu yaşayan bir kişi olarak hemen hemen başvurmadığım yol ve kullanmadığım ürün kalmadı.Bioxcin  Şampuan ile tanışmam da yine bu sebepten dolayı oldu.Uzun süreli kullanımda gerçekten saç dökülmesinde ciddi oranda azalma sağladı. BİOXCİN Femina 'yı ise henüz banyoma yeni misafir etmeye başladım.Femina'yı farklı kılan özellik kadınların hamilelik sonrası karşılaştığı saç dökülme sorununa karşı destek bir ürün oluşu ve uzun vadede saç oluşumunu destekliyor olması.Bunun yanı sıra saça nem ve parlaklık kazandırması ,saçta elektiriklenmeyi önlüyor olması,saç telini kalınlaştırıyor olması gibi bir çok artı özelliğe sahip bu ürünle ilerleyen günlerde ilişkimizi daha da kuvvetlendireceğe benziyorum:)


Yukarıda da bahsettiğim gibi biz saçlarımız yerinde kalsın diye gözüne bakarken istenmeyen tüyler bizim yakamızı inatla bırakmazlar.BİODER Bio Epilation Tüy Azaltıcı Serum Forte tam da bu sırada devreye giriyor.Etkisi kantlanmış sonuçlara göre %65 tüy sayısında azalma ,%62 tüy çıkışında gecikme %55 tüy çapında incelme sağlıyor.Tüyleri kökünden aldıktan sonra temizlenmiş cilde sadece ilk 3 gün ,günde bir kez uyguluyorsunuz.Damlalıklı şişedeki serumu kolayca uyguladıktan sonra emilimi artırmak adına kutudan çıkan nemlendirici kremi uyguluyorsunuz ve durulamanıza gerek kalmıyor hepsi bu kadar.
Sunduğu pratik ve kalıcı çözümler için bir kez daha teşekkürler B'IOTA..

1 yorum:

  1. Bioder i kullanmadım ama benim saçlarıma kavuşmamı sağlayan tek çözümüm Bioxcin oldu. kim çıkarmışsa allah razı olsun.

    YanıtlaSil