Menü

05 Aralık 2013

ORKİDE HAREKETİ VE ÇOK ÖZEL ÜRÜNLERİ..




Orkide Hareketi A.Ş. güzellik ve kişisel bakım ürünleri, ev ürünlerini Tüm Türkiye’de temsilcileri aracılığıyla satan üretici ve distribütör firmadır. 2008 yılında Erdal Altınay tarafından kurulmuştur. Merkezi İstanbul-Türkiye’dedir. Çoğunluğu hanım temsilcilerin oluşturduğu , giderek artan sayıda erkek temsilcilerin de eklendiği, ürünlerin katalog ve broşürler ile direkt satış yöntemi ile tanıtılarak satışının gerçekleştiği çok katlı pazarlama şirketidir.
Orkide Hareketi eğitim merkezlerinde, temsilci olan ve temsilci olmak isteyen kişilere eğitim verilmektedir. Her bir temsilci kendi bireysel işine sahip olmaktadır. Orkide Hareketi markalarından bazıları: Dr.Cure, Natura Siberica, Grandma Agafia, Yeşil Kurbağa, Secret De la Beaute ve Natura Clean.
2012 itibariyle 30.000’den fazla kadın&erkek temsilcisi vardır. Organik kozmetik ürünleri Avrupa organik kozmetik birimleri Eco-Cert ve ICEA tarafından sertifikalıdır. Türkiye’nin önde gelen bitki ve doğal güzellik uzmanı Suna Dumankaya ile stratejik ortaklığı vardır, ürünleri Orkide Hareketi’nde satılmaktadır.

Şirketi genel olarak biraz tanıtmaya çalıştığım Orkide Hareketi'nin öne çıkan iki ürününü incelemeye davet ediyorum..

SİYAH ŞAMPUAN
İçerdiği bitkisel özler sayesindedüzenli kullanım sonucu saç dökülmesi probleminin çözümüne ve canlı saç köklerinin güçlenmesine yardımcı olurSaçlar hacim ve sağlıkkazanırSaçların gürleşmesine ve beslenmesine yardımcı olurİçeriğindeki Provitamin ve bitkisel özler saç derisine uyumludur.
Kullanım Şekli :
Islak saça masaj yaparak uygulanması ve 2 dakika bekletildikten sonra iyice durulanması tavsiye edilir.
Diğer dikkatimi çeken ürün ise;SHINE & STAY LIPSTICK ISILTILI RUJ

SHINE & STAY LIPSTICK ISILTILI RUJ FORMÜLÜNDE BULUNAN PARILTILI TANECIKLER DUDAKLARINIZA ÇARPICI BIR ISILTI VE KALICI BIR PARLAKLIK VERIR.IÇERIGINDE BULUNAN NEMLENDIRICILER VE LANOLIN SAYESINDE DUDAKLARINIZ GÜN BOYU BAKIMLI OLURÇOK SIKALTIN GÖRÜNÜMLÜ AMBALAJ CILDE BAKIMYAPAN KALITELI IÇERIK E VITAMINI LANOLIN GÜNESIN ZARARLI ISINLARINA KARSI KORUYUCU UV FILTRE MINERAL SEDEF IPEK YUMUSAKLIGI ANTISEPTIKÖZELLIGE SAHIP DERMATOLOJIK OLARAK TEST EDILMISTIR


Orkide Hareketi;
Avon, Amway mantığı gibi çalışan, katalogla ürün satışı olan %100 Türk sermayeli bir network marketing şirketi. Temsilci olduktan sonra tüm alışverişlerinizi %20 indirimli yapıyor, hediyeler, geziler kazanıyor, sosyal bir çevre ediniyorsunuz. Ürün çeşitleri arasında, Organik ve Doğal  Kozmetik, Temizlik, Bakım ürünleri mevcut.
Facebook sayfalarını ziyaret edip daha fazla bilgi edinip yenilikleri daha çabuk takip edebilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder