Menü

27 Ocak 2014

Sen de İncel 1. yılını Bizlerle Kutladı..


                                                                    Hepinize iyi haftalar...

  Cumartesi günü Sen de İncel blog sahibi sevgili Sevinç bizleri İstanbul Avcılar'da The Kahve'de ağırladı.Bloğunun 1. yılını bol bol sohpet ederek ,öğrenerek,hediyelere boğularak kısacası musmutlu kutladık hepbirlikte..

  En uzak mesafeden gelen blogger konuk olarak benim için gün sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yollara düşerek başladı.Hava şartlları nedeniyle bol sallantılı atraksiyonlarla dolu 45 dk. bir uçak macerasından sonra İstanbul beni gri ve yağmurlu yüzüyle karşıladı.Saatlerin bir an evvel geçmesini ve sevgili Yasemin'in beni etkinlik yerine götürmesini beklemem gerekiyordu.Kendime keyifli bir kahvaltı ısmarladıktan ve enerjimi depoladıktan sonra hepbirlikte etkinlik yerine doğru yola çıktık.

  Bizim için uygun görülen yerlerimize sevgili Sevinç bizi yönlendirdiğinde masada hoş sürprizle karşılaştık.Blog adımıza ve kendi adımıza hazırlanmış çok cici kurabiyeler günün ilk sürpriziydi benim için.Atölye Ful ve Evden Pasta emeklerinize sağlık lezzet ve görünümler şahaneydi..Tabii resimde gördüğünüz kırmızı beyaz çiçekli sevgili Sevinç'in kurabiyelerinin lezzetini belirtmeden geçemeyeceğim nefistiler canımmm :)



    Simit Sarayı leziz çeşit çeşit atıştırmalıklarıyla bizlerleydi..



  Ve artık tüm davetliler yerini almış ilk fotoğraflarla özel dakikalar ölümsüzleşmeye başlamıştı :)



 Bizlere katılan sponsor firmalarımızdan Hardline Nutrition yetkilisi Murat Bey'e sorularımız vardı.Ve onun bizlere anlatacakları..



 Vee çekilişle dağıtılacak çok güzel hediyeler vardı.Sevinç ve güzel kızı Nisa bakalım kimleri sevindirmiş:)



 İlk talihlimiz şanssızım diye şansı çağıran Yasemin'di.Tebrikler arkadaşım Mihera kolyeni iyi günlerde kullan :)




  Dermoeczanem'in çekilişle 5 kişiye güzel hediyeleri  vardı..



 Zuzubo'nun merakla beklenen şanslı ismi bendeniz olduuummmm:)Derin çok sevinecek çookkk.






 Bir foto molası:)



Bizlerle birlikte olup hediyelerini kendi elleriyle bizlera dağıtan  ve bizi açıklamalarıyla aydınlatan Ulric de Varens yetkilisi Melis Hanım'a sonsuz teşekkürler..


Günün anlam ve önemine yakışır pastamız yine evdenpasta sponsorluğundaydı.Sevinçciğim bloğunun ilk senesi hayırlı olsun.Daha çok pastalar üfle inşallah..






 Kahvesiz olur mu tabii ki olmaz.Geleneksel içeceğimiz türk kahvesini çok şık sunumuyla yudumladık.Kırk yıl hatırlı olmasını dileyerek..


 Hediyeler ard arda sahiplerini bulurken az dağılmış olsak da mutlu mutlu poz vermeyi ihmal etmedik:)



  Yavaş yavaş hiç istemesekte etkinliğin sonuna yaklaşırken toplu toplu fotoğraflarımız olsun istedik hatırlardan hiç silinmesin diye..



Sevinçciğim çok yoruldun ama değdi emeğine ve güzel yüreğine sağlık.Önceden tanıdığım ve etkinlikte yeni tanıştığım blogger arkadaşlarım hepinizle tekrar tekrar görüşmek isterim.
İzmir'e yolunuz düşerse kapısını çalacak bir eviniz olduğunu unutmayın.
Sevgilerimle...

Etkinliğe katılan arkadaşlarım;


4 yorum:

  1. Tatliiimm iyi ki tanistik, ne guzel vakit gecirdik :) umarim en kisa zamanda tekrardan gorusuruuz :)
    Sevgiler :*

    YanıtlaSil
  2. Canım benim ne güzel oldu yeniden görüştük, bende bekliyorum hatta kardan kıştan fırsat bulursanız İzmir'e dönmeden sizi ağırlamak isterim :')

    YanıtlaSil
  3. canım benimmmm yanımdasın ya ondan sana yazmayı unutmuşum bak :)))) seni seviyorummmmm ve iyiki yine biraraya gelme imkanımız olduuu darısı artık birdahaki görüşmelere mucukssssssss:))

    YanıtlaSil
  4. Canım sizlerle tanışmak bana tüm yorgunluğumu unutturdu. her zaman görüşelim :) sevgiler kocaman öpüldün

    YanıtlaSil