Menü

28 Mayıs 2014

SİYAHIN ÇARPICI ASALETİ "PEG-PEREGO TATAMIA BLACK MAMA SANDALYESİ"‏




SİYAHIN ÇARPICI ASALETİ
“PEG-PEREGO TATAMIA BLACK MAMA SANDALYESİ”




Peg-Perego İtalyan modasını bebek ürünlerine de yansıtıyor! Peg-Perego renklerin en asili siyah ile klasik bir ürün arayanlar için özel üretti, siyahın asaleti; Tatamia Black Mama Sandalyesi.


İtalyan modası İtalyan ürünlerine de yansıdı. Peg-Perego Tatamia Mama Sandalyesi yeni konsepti “Black” ile dikkat çekiyor. Peg-Perego siyahın asaletinden ilham alarak Tatamia Black Mama Sandalyesini tasarladı. Bir mama sandalyesinden çok daha fazlasını sunan Peg-Perego yeni ürünü Tatamia Black ile siyahın asaletini sunuyor.

Tatamia Black Mama Sandalyesi özel tasarımı, asil ve şık dizaynı, kullanım kolaylığı ve kalitesi ile birçok özelliğe sahip. İstenildiğinde bir salıncağa dönüşebilen Tatamia Black mama sandalyesi kaliteyi ve kullanım kolaylığını bir arada sunuyor. 0-36 ay arası bebeklerin kullanımı için özel üretilen Peg-Perego Tatamia Black Mama Sandalyesi ortopedik yapısı ile bebeklerin konforunu ilk sırada tutuyor.

Peg-Perego Tatamia Black Mama Sandalyesi yüksekliği ayarlanabilen koltuğu ile istenilen boyutlarda kullanılabiliyor. Sallanma özelliği ile kolayca salıncağa dönüşebiliyor. “Stop&Go” özelliği ile yanlarda bulunan butonlara basılarak odadan odaya kolayca taşınabiliyor. Peg-Perego Tatamia Black Mama Sandalyesi ürün kalitesi ve kullanım alternatifleri ile bir mama sandalyesinden çok daha fazlasını sunuyor.

Tavsiye edilen tüketici satış fiyatı 1.049 TL’dir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder