Menü

13 Mart 2015

Gülshen Doğan ile 8 Mart Nasıl Kutlanır? İşte Tam da Böyle !!




Geride bıraktığımız pazar günü benim için iki kere anlamlıydı.Bir kadın olarak kadınlar gününün hala kutlanabiliyor olması ve böyle anlamlı bir günde sevgili Gülsen'in #gulshendoganile8mart daveti üzerine kendisi de dahil değerli bir çok blog yazarı arkadaşımı birarada görecek olmak heyecan vericiydi.Mekan olarak Hotel SAMM Bistro/Spa tercih edilmişti.Gaziosmanpaşa'da oldukça merkezi bir yerde (en azından İzmir'den gittiğim halde elimle koymuş gibi bulduğum için) kaliteli bir ortamdı.Açık büfe servis oldukça iştah açıcıydı.



                              Sevgili Gülsen'in kısa ama anlamlı konuşmasıyla etkinlik start aldı.



                              Kişiye özel masa kartları oturur oturmaz heyecanlandırmaya yetti..





Masalarımızdaki bir başka sevimli detay da Betushun Blogu sevgili Betül'ün el emeği hediyeleriydi..Teşekkür ederiz



Uneller masalarımızda ağzımızı tatlandıran lezzetli kurabiyeleriyle yerini almıştı.Severek tüketiliyorsunuz biline..



Ahh o aynalar gün boyu hem masamızı süsledi hem de makyajımızı kontrol ederken ürün denerken en büyük yardımcımız oldu.Hangi bayan aynaya bakmadan durabilir ki :)Pembe Papyon'a sonsuz teşekkürlerimle..



Hem göze hem damağa hitap eden bizi bizden eden sevgili Nihan'la çıldırmamıza neden olan cupcake'ler çok ama çokk lezzetliydi.Teşekkürler VeryCupcake ..




Hemen hemen hepimizin ilgi ile yeniliklerini takip ettiği birbirinden değerli firmalar, gerek kendileri bizzat katılarak gerek hediyelerini göndererek bizi yalnız bırakmadılar.Ürünlerini bize kendi elleriyle hediye edip  ürünleri hakkında sunum yapan firmalardan biri  Rossmann 'dı.Merak edilen sorulara tüm samimiyetleriyle cevap verdiler aydınlattılar çok şık hediye kutularının içinde denemek ve yorumlamak için sabırsızlandığım ürünler var yorumları çok yakında yine bloğumda okuyabilirsiniz.Teşekkürler Rossmann..




Revox firma yetkilileri haklarında tüm merak edilenleri bilmemiz gerekenleri ürünlerinin neleri vaad ettiğini anlatı biz blog yazarlarına.Ve çok merak ettiğim atkuyruğu şampuanlarından hediye ettiler..Saçların uzamasındaki etkisini merak ediyorum bakalım sonuç ne olacak.Teşekkürler Revox 




Bu arada atlamadan gün boyu etkinlik fotograflarımızı çeken dünya şekeri Benimmasalım fotoğrafcılık Burcu'ya çok teşekkürler..İşte ölümsüzleştirdiği birkaç kare..





Çekiliş heyecanını yaşamadan bir etkinlik eksik olurdu bence e-pttavm yetkilisi Gamze Hanım kendimizin belirlediği şans numaralarına göre birbirinden eğlenceli hediyeler sundu.Benim hediyem şehirdışında olduğum için kargo ile yollanacak o sebeple paylaşamıyorum ama diğer blog yazarı arkadaşlarımın hediyesi çok hoştu heyecanla hediyemi bekliyorum..







Farmasi blogların gücüne inanan kalitesi  ile göz dolduran biz blog yazarlarının yakınen takip ettiği firmalardan biri olarak etkinlikte varlığını kuvvetli hissettiren firmalardandı.Türkiye'de helal sertifikalı tek markanın hediye ürünleri mercek altına alınacak büyük keyifle, teşekkürler..






Tarko kozmetik ve güzellik sektöründe kullanılan aksesuarları yani detayları bizlerle buluşturan benim sevgili Gülsen'in etkinliğinde tanışma imkanı bulduğum bir firma günlük hayatımda çok işime yarayacak aksesuar hediyeleriyle beni çok mutlu etti teşekkürler..






Dermokil kilin saflığını,doğallığını,faydalarını kozmetikle buluşturan bir marka olarak biliniyor.Her geçen gün ürün yelpazesine yenilerini ekleyerek  ihtiyaçlara çözüm üreterek yerini sağlamlaştırıyor.Etkinlikte ürünlerini tanıtıp ,cilt bakımı uyguladılar ve tabii ürünlerinden oluşan hediye paketlerini dağıttılar..Teşekkürler..




                  Arada malum ihtiyaçlar için mola verdik mi verdik ama fotoğraf çekilmeye aslaaa :)





Urban Care hediyesiyle mutlu etti ama en çok da çok anlamlı notu ..Teşekkürler..



Yves Rocher hediye ürünleri dağıtıldığı andan itibaren bizlerin odak noktası oldu.Hunharca açtık ambalajları ve başladık sürüp sürüştürmeye :)Teşekkürler renk kattınız..



Yalı Spor hepimizin beden bilgilerine göre tişörtler hediye hazırlamış bizlere.Oracıkta üzerime geçirmemek için zor tuttum kendimi en sevdiğim enklerden biri denk gelmesi ayrıca sevindiriciydi.Teşekkürler..





Lr şık çantası ve beraberindeki kozmetik ürün hediyeleriyle baş döndürücü güzellikteydi.Özellikle farın renklerine açıp açıp bakıyorum kullanmaya kıyamıyorum ama kullanmak içinde sabırsızlanıyorum bu nasıl bir çelişkiyse :)






Evim Hayatım bizlere çok amaçlı kullanabileceğimiz şık peştemaller hediye yollamıştı.Dokumasına ve rengine bayıldım teşekkürler..




The Premium Organics katı ve bitkisel yağlarından hediye etti bizlere.Bana denk gelen hediye ürün %100 natural nar çekirdeği yağı oldu.Teşekkür ederim..



Dalan ürün çeşitliliğini hediyelerine de yansıtmıştı.Çeşit çeşit sabunlar(özellikle dalan colours hayata renk katmak için bire bir gibi),el v vücut kremleri,duş jeli deneyimlememiz için artık bizim.Teşekkürler..



Selin ,narı severdim zaten belliki müptelası olacağım.Gümüş ışıltılı vücut losyonu yaz akşamları ben gibi bir kokoşta Allahım sana geliyorumm:)Birbirinden mis nar kokulu ürünler için teşekkürler..



Burmino çookk merak ettiğim şekli şemaline hayran olduğum Hurraw Dudak Balm'ı ve Rawganic yüz temizleme mendili hediye etti.Teşekkürler ..



Lav her ne kadar Ankara-İstanbul arası uçakta kaselerim fire vermiş olsada ve 3 ünü yitirmenin üzüntüsünü yaşıyor olsamda şıklığından asla birşey kaybetmedi.Ne de olsa #yenibircam #yenibirheyecan .Teşekkürler..




Bebak Güllü el vücut losyonu ve sabun hediyesiyle kadınlar gününde mis gibi kokun dedi adeta bize:)



Note Cosmetics bütün gözler bizim üzerimizde olsun diye birbirinden baştan çıkarıcı güzellikteki ürünlerinden cici makyaj çantası eşliğinde hediye etti.Harikasınız..



Essence ürünlerini severek kullandığım fiyatı kalitesi modern yüzü ile tüm övgüleri hak eden markalardan biri.Böylesine özenli bir etkinlikte hediyeleriyle buluşmak güzeldi..



Kadının olduğu yerde temizlik ve hijyen var demektir.Temizlik ve hijyen deyince akla gelen lider markalar olarak Rinso ve Domestos yoğun çamaşır suyu ve büyülü bahçe sıvı deterjanı ile etkinlikteydiler..



Amway bilindiği üzere dünyanın en büyük doğrudan satış şirketlerinden biri.Bünyesinde güzellik ve bakımdan beslenme ürünlerine kadar yüzlerce çeşit barındırmakta.Kozmetik ve parfümden oluşan hediyeleri harikaydı..



Gıdaları saklama,hazırlama ,pişirme,ısıtma ve bunları en şık şekilde dizayn etmede lider bir marka bilindiği üzere Tupperware .İsmine böylesine güvendiğim markanın beslenme kutusu ve şişesi hediye edilince Derin adına çok sevindim..



                                           Dermadolin cilt ve saç ürünlerinden oluşan ürünler hediye etti..



Kliksa saç düzleştirici hediyesiyle biz katılımcıları mutlu etti.Her ne kadar tek başıma hala kullanmada çok başarısız olsam da inatla denemeye devam edeceğim öğrenene kadar..



Otacı bizlerleydi.Oldukça kullanışlı görünen ambalajında zayıf yıpranmış işlem görmüş saçlar için şampuan hediye etti..



Doğadan kış etkilerine karşı kendimizi güçlü hissettirecek ağır grip atlattığım şu günlerde bolca tükettiğim zencefil çayı ve bir lezzet klasiği büyülü bohça siyah çay hediye etti yeşil kupa eşliğinde.



Yazımdan ne kadar eğlenceli ve dolu dolu bir gün geçirdiğimiz sizlere geçtimi bilemiyorum ama ben tanıdığım dostlarımı tekrar görüyor olmaktan bloglarını takip ettiğim ancak hiç tanışma imkanı bulamadığım yeni arkadaşlarımla tanışıyor olmaktan en önemlisi böyle özenle hazırlanmış özel bir günde var oluyor olmaktan çok ama çok keyif aldım.Hepinizi çok sevdim güzel kadınlar..





SPONSOR FİRMALAR;
-Otacı
-Kliksa
-Dermadolin
-Tupperware
-Amway
-Rossmann
-Rinso
-Domestos
-Essence
-Note
-Yalı Spor
-Dermokil
-Farmasi
-Bebak
-Pembe Papyon
-Uneller
-Burmino
-Selin
-Yves Rocher
-E-ptt Avm
-Dalan
-The Premium Organics
-Lr
-Evim Hayatım
-Lav
-Urban Care
-Tarko
-Revox
-Benimmasalım Fotoğrafçılık
-Very Cupcake
-Doğadan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder